Меню
Зустрічайте на WOG каву на безлактозному молоці
30 липня 2024

Мережа АЗК WOG продовжує розширювати кавове меню. Окрім традиційної найкавовішої та ЗАВЖДИКАВИ без кофеїну, віднині на 17 АЗК Київщини можна посмакувати ще й ЗАВЖДИКАВОЮ на безлактозному молоці: 

  • м.Київ, вул.Юрія Іллєнка, 50
  • м. Київ, просп. Перемоги,11
  • м. Київ, Дніпровська Набережна, 16 Б
  • м Київ, вул. Стеценка, 21
  • м. Київ, Севастопольська площа, 5
  • м.Київ, вул.Академіка Глушкова, 139
  • м.Київ, вул.Ізюмська, 2
  • м. Київ, вул. Сім’ї Сосніних, 17 А
  • м. Київ, Дніпровська набережна, 17в
  • м. Київ, просп. Броварський, 11 Б
  • м. Київ, вул. Богатирська, 15 А
  • м. Київ, просп. Науки, 49
  • м. Київ, вул. Берковецька, 6
  • м. Київ, вул. Староноводницька, 59
  • Київська обл., с. Гореничі, а/д Київ-Чоп 22км+50м
  • Київська обл., Обухівський р-н, м. Обухів, вул. Піщана 101 В
  • Київська обл., Васильківський р-н., с/р Здорівка, а/д Київ-Одесса 35 км+ 900м праворуч

Додавши до асортименту каву на безлактозному молоці, компанія дотримується обіцянки пропонувати гостям каву, яку можна, коли не можна. Це про розширення свободи вибору, і гості АЗК WOG не мають заміняти улюблений лате чи капучино на американо через відсутність в асортименті безлактозного молока.  

«Понад 10 років WOG не просто розвиває в Україні кавову культуру, а є трендсетером у цьому напрямі. Все починалося зі смачної якісної кави, яку гості могли посмакувати на наших АЗК. Потім  запропонували їм найбільші порції найкавовішої на ринку. Згодом додали холодні кавові напої і ЗАВЖДИКАВУ на зерні без кофеїну. Кава на безлактозному молоці – наступний логічний крок у розвитку нашої кавової стратегії. Наразі це пілотний проєкт, який ми впровадили на 17 АЗК. Якщо гості проголосують за нього, такі напої будуть і на інших наших АЗК», - зазначила Ірина Соколовська, директор дирекції громадського харчування.


«Комфорт, розмаїття, свобода вибору – наші ключові пріоритети. Пити каву на класичному зерні чи без кофеїну, з традиційним молоком чи на безлактозному – вибір лише за гостем. Незалежно від обраного варіанту, спосіб приготування напоїв залишається незмінний – за звичним алгоритмом на добре знайомій кавомашині Franke», - наголосив на особливостях клієнтського досвіду Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

Інші новини