Меню
Я готую страви з любов’ю та гарним настроєм!
6 квітня 2016


Сьогоднішнє інтерв’ю проекту «Обличчя WOG» – зі справжньою господинею, яку вирізняє невгамовний оптимізм та жага нових знань. Знайомтеся: наша Ірина Даниленко! А скуштувати приготовані нею по-домашньому смачні страви можна завітавши на АЗК на 19-му кілометрі траси Київ–Вишгород, де працює Ірина.

Я працюю на кухні АЗК. Маю чималенький досвід у сфері харчування, але власне на WOG працюю лише чотири місяці.

Мій робочий день починається о 8 ранку. Спочатку я приймаю зміну, ретельно перевіряючи все до дрібниць, щоб прийняти кухню в ідеальному стані. Кожен новий день дарує мені нові можливості для навчання. На мій погляд, праця на кухні – чудовий варіант роботи для дівчини. Є всі умови для реалізації й самоудосконалення, до того ж іще й удома ти можеш похизуватися перед рідними новими кулінарними навичками, що їх здобула на роботі.

Найбільше мені подобається готувати сніданок «Максі», тому що процес його приготування складається з багатьох етапів, у кожний з яких я вкладаю багато любові. Щоб добряче наїстися, достатньо лише однієї порції, адже це дуже поживна страва. До неї можна взяти якийсь напій – вони всі у нас дуже смачні, – та щось солоденьке.

Тут, на АЗК, завжди панує гарний настрій. Кожен день живеш перспективою розвитку, оскільки зупинятися на місці не хочеться. У майбутньому на WOG бачу себе, як мінімум, адміністратором. Тому що обожнюю спілкуватися з людьми. Мені подобається потік людей, – кожному можна дати корисну пораду, допомогти чимось. Але щоб здобути авторитет у керівництва та досягти підвищення, потрібна кропітка наполеглива праця.

У вільний час я займаюсь волейболом; люблю активний відпочинок.

Мені у WOG подобається все. Приїздіть до нас – сподобається й вам!


Інші новини