Через загострення вірусу COVID-19 та з метою піклування про здоров’я клієнтів і працівників посилено заходи безпеки, запроваджено додаткові санітарно-гігієнічні правила в усіх АЗК та кафе.
Для вашого комфорту та безпеки на прикасовій зоні встановлені антисептичні засоби.
У нас на підприємстві розроблена і впроваджена система НАССР – аналіз ризиків і контроль критичних точок. Система Менеджменту Управління Безпечністю Харчової Продукції працює на всіх АЗК з громадським харчуванням. Начальниками, регіональними менеджерами та аудиторами НАССР (ХАССП) проводиться постійний контроль дотримання санітарно-гігієнічних норм.
Перед початком робочої зміни перевіряється стан здоров’я всіх працівників. Також на АЗК використовуються професійні миючі та дезінфікуючі засоби. Підвищено частоту обробки поверхонь. Миття та дезінфекція рук є пріоритетним завданням кожного працівника на зміні. Операторам надаються одноразові рукавички для взаємодії з купюрами.
Тож не панікуймо і турбуймося про здоров’я разом.