Кожна чашка кави у WOG CAFE – це мікс майстерності бариста і кавових зерен Eilles, що вже 140 років обсмажує і продає родинна компанія J.J.Darboven. Вони шанують традиції, тому виготовляють каву за рецептом 1837 року.
Як це? Дуже смачно!
Працівники на плантаціях збирають зерна вручну, для гарантії якості. Потім, під час сухої обробки, зерна відокремлюються від шкірки, вбирають з неї весь цукор та набувають солодкого, стійкого і терпкого смаку. Для процесу обсмаження обирають класичний італійський спосіб, ідеальний для колумбійської та бразильської кави. Зерна Eilles Espresso Versio, насичені та рум’яні, набувають неперевершеного смакового букету і ретельно перевіряються фахівцями.
Фінальний етап виробництва – фасування у герметичні упаковки, що зберігають смак та аромат на два роки. І ось, кава прямує у WOG CAFE, у ваші горнятка. А щоб кожен ковток наповнювався легкою гірчинкою, пряним ароматом і післясмаком вишні та фундука, ми використовуємо особливий купаж арабіки та робусти.
Спробуйте!