Мобільний додаток WOG
Повернутись

OFFICIAL STATEMENT

15.07.2020

On June 1, 2020, the Commercial Court of the Volyn Region upheld the claim of PJSC Concern Stirol (Horlivka, Ukraine) and collected a debt of 597,962,091.51 UAH from WOG Trading LLC (Lutsk, Ukraine). The debt arose from the contract on the interest-free financial assistance in 2014.

Even though the court trial lasted more than 18 months, we believe that the decision on this case was made prematurely, without proper examination of all circumstances essential for resolution of the dispute. In particular, given the certain doubts about the circumstances of the signing of the contract, which was the basis for debt collection, WOG Trading LLC filed a complaint to invalidate the contract on interest-free financial assistance in the Commercial Court of the Donetsk Region. The trial of this case has not been completed at the time of the ruling of the Commercial Court of the Volyn Region. However, the latter court did not take those circumstances into account and decided to collect the debt from WOG Trading LLC under the contact. The company considered that decision illegal and filed an appeal. Therefore the decision of the Commercial Court of the Volyn Region of June 1, 2020, to collect the debt owed to PJSC Concern Stirol from WOG Trading LLC did not enter into force. The trial in the case continues.

It should also be noted that WOG Trading LLC has not been operational for several years, and the decision on this case will not affect the ability of other companies in the group to fulfill their obligations.

Ціни на пальне*
станом на

Фактична цiна вказана на стеллi АЗК WOG
*Середня цiна в мережi АЗК WOG в м. Київ

WOG CAFE

WOG CAFE – це нове слово,
новий концепт української
гастрономічної культури.

Завантажуй новий
додаток PRIDE

• Актуальний баланс бонусів
  • WOG PAY Пальне, Кава, Гаманець
  • Онлайн магазин
  • Зручна історія транзакцій
Дізнатись більше

Всі переваги pride в одному додатку

Найкавовіша кава на WOG

Ароматне кавове зерно від одного з найдревніших виробників Німеччини, надсучасні швейцарські кавові апарати, стильні та зручні горнятка та можливість самостійно приготувати свій улюблений кавовий напій – ми створили максимально комфортні умови для задоволення потреб найвибагливіших кавоманів.

Програма
лояльності
"ПРАЙД"

За кожну покупку в мережі АЗК WOG отримуйте бонуси на вашу картку "Прайд", накопичуйте їх і обмінюйте на пальне або інші товари.

Контроль якості

На АЗК WOG впроваджена система контролю якості нафтопродуктів, на кожному з етапів його доставки.

1. При укладанні міжнародних контрактів;
2. На кордоні України;
3. Перед зливом пального в резервуари нафтобази;
4. Після зливу пального в резервуари нафтобази;
5. При відвантаженні нафтопродуктів з резервуарів нафтобаз.

області, в яких представлені АЗК
клієнтів щодня
типів пального

Про WOG

Одна з найбільших монобрендових мереж автозаправних комплексів і найбільший імпортер пального в Україні. Ми поставляємо 7 сертифікованих типів пального з заводів Литви, Румунії та Республіки Білорусь.