Мобільний додаток WOG
Повернутись

Neither JV ‘Western oil group’ nor LLC ‘Zolotyi ekvator’ is a member of WOG

09.07.2019

The message informing that the Supreme Court of Ukraine settled the cassation of LLC ‘Santos Capital’ in a dispute with JV ‘Western oil group’ and LLC ‘Zolotyi ekvator’ says that the defendants relate to WOG network of gas filling complexes. This information is far from reality because none of the mentioned above companies is a part of WOG Group.

In this regard, WOG does not bear any responsibility for the economic activities and debts of JV ‘Western oil group’.

As to LLC ‘Zolotyi ekvator’, a solidary defendant in the dispute, it should be noted that in 2018 the Supreme Court of Ukraine admitted the contract LLC ‘Santos Capital’ refers to prove other party’s debts as simulated, i. e. the agreement was closed with the purpose to release the other party from liability.

Therefore, the appeal of LLC ‘Santos Capital’ with a claim to JV ‘Western oil group’ and LLC ‘Zolotyi ekvator’ on debt collection is completely groundless.

It is worth mentioning that on June 18, the Supreme Court of Ukraine settled the cassation appeal of LLC ‘Santos Capital’, overturned the decision of the Northern Economic Court of Appeal dated April 2, 2019, and submitted the case No. 910/6706/17 to consider by the court of appeal.

Ціни на пальне*
станом на

Фактична цiна вказана на стеллi АЗК WOG
*Середня цiна в мережi АЗК WOG в м. Київ

WOG CAFE

WOG CAFE – це нове слово,
новий концепт української
гастрономічної культури.

Завантажуй новий
застосунок PRIDE

• Актуальний баланс бонусів
  • WOG PAY Пальне, Кава, Гаманець
  • Онлайн магазин
  • Зручна історія транзакцій
Дізнатись більше

Всі переваги pride в одному додатку

Найкавовіша кава на WOG

Ароматне кавове зерно від одного з найдревніших виробників Німеччини, надсучасні швейцарські кавові апарати, стильні та зручні горнятка та можливість самостійно приготувати свій улюблений кавовий напій – ми створили максимально комфортні умови для задоволення потреб найвибагливіших кавоманів.

Програма
лояльності
"ПРАЙД"

За кожну покупку в мережі АЗК WOG отримуйте бонуси на вашу картку "Прайд", накопичуйте їх і обмінюйте на пальне або інші товари.

Контроль якості

На АЗК WOG впроваджена система контролю якості нафтопродуктів, на кожному з етапів його доставки.

1. При укладанні міжнародних контрактів;
2. На кордоні України;
3. Перед зливом пального в резервуари нафтобази;
4. Після зливу пального в резервуари нафтобази;
5. При відвантаженні нафтопродуктів з резервуарів нафтобаз.

області, в яких представлені АЗК
клієнтів щодня
типів пального

Про WOG

Одна з найбільших монобрендових мереж автозаправних комплексів і найбільший імпортер пального в Україні. Ми поставляємо 7 сертифікованих типів пального з заводів Литви, Румунії та Республіки Білорусь.