Мобильное приложение WOG
Центр поддержки клиентов -0 800 300 525

WOG CAFE WINS TWO PRIVATE LABEL-2019 BUSINESS AWARD NOMINATIONS

18.09.2019

WOG CAFÉ (WOG company’s affiliated brand) won two Private Label-2019 National Awards nominations. The awarding ceremony was held at the 11th All-Ukrainian Private Label-2019 Practical Conference: Retailer and Supplier Synergy Formula. The event was originated and organized by TradeMasterGroup, a B2B media group.

WOG CAFE received awards in “Brand Recognition” and “Best Private Label Project of the Year” nominations.

“Our leadership in two nominations of the country's most prestigious business awards is a very important event. It is a genuine recognition of the company’s successful progress in this field by both consumers and the market in general. We will continue to develop and improve our products, because such a high evaluation gives us energy and enthusiasm to work even more and even better. Surely, we will continue to satisfy our customers’ needs by offering them quality and original products of our brand. We hope to retain leadership in this field in the future”, - said Maxym Piatakov, Director of Catering at WOG CAFE.

The ultimate coffee helped WOG CAFE win “Brand Recognition” nomination. It is a key element of “The Most Coffee Coffee” (the ultimate coffee) project, which has been successfully running since 2014. The ultimate coffee is a unique blend of selected coffee beans, which is are ideal for making espresso and espresso-based drinks.

The major award of “Private Label-2019”, a victory in “Best Private Label Project of the Year” nomination, was given to the DRIP COFFEE project, which is a WOG CAFÉ’s showcase in Intercity + trains. In the drip coffee technology, hot water is poured through a layer of coffee contained in an individual filter.

Private Label is an international annual practical meetup. It allows private label brand departments of retail and supplier companies to start and/or continue collaboration, identify strategies and steps for effective business development. TradeMasterGroup, a B2B media group, originated and hosted the event. The PrivateLabel-2019 National Award is the business award that highlights achievements of manufacturers and retail chains in development of private label brands and in cooperation between retailers and suppliers. It is awarded in the following nominations:

• The Best Private Label Project,
  • Contribution to the Development of the Product Category,
  • The Dynamics of the Private Label Brand Development,
  • Brand Recognition,
  • Innovation of the Year,
  • The Most Effective Private Label Brand,
  • The Best Terms of Cooperation.

Цены на топливо*
состоянием на

Фактическая цена, указанная на стелле АЗК WOG
*Средняя цена в сети АЗК WOG в г. Киев

WOG CAFE

WOG CAFE – это новое слово,
новый концепт украинской
гастрономической культуры.

Загружай новое
приложение PRIDE

• Актуальный баланс бонусов
  • WOG PAY Топливо, Кофе, Кошелек
  • Онлайн магазин
  • Удобная история транзакций

Всі переваги pride в одному додатку

"Найкавовіша
кава" на WOG

Ароматное кофейное зерно от одного из древнейших производителей Германии, сверхсовременные швейцарские кофейные аппараты, стильные и удобные чашки и возможность самостоятельно приготовить свой ​​любимый кофейный напиток - мы создали максимально комфортные условия для удовлетворения потребностей самых требовательных кофеманов.

лояльности
"ПРАЙД"

За каждую покупку в сети АЗК WOG получайте бонусы на вашу карточку "Прайд", накапливайте их и обменивайте на топливо или другие товары.

Контроль качества

На АЗК WOG внедрена система контроля качества нефтепродуктов, позволяющая проверять топливо на соответствующие стандартам, на каждом этапе его доставки:

1. При заключении международных контрактов;
2. При пересечении границы Украины ;
3. Перед сливом топлива в резервуары нефтебазы;
4. После слива топлива в резервуары нефтебазы;
5. При отгрузке нефтепродуктов из резервуаров нефтебаз;

области, в которых представлены АЗК
клиентов ежедневно
типов топлива

О WOG

Одна из крупнейших монобрендовых сетей автозаправочных комплексов и самый большой импортер топлива в Украине. Мы поставляем 7 сертифицированных типов топлива с заводов Литвы, Румынии и Республики Беларусь.