Мобільний додаток WOG
Безкоштовно на Google Play
Завантажити
Перейти на мобільний сайт
Мобільний додаток WOG
Безкоштовно на AppStore
Завантажити
Перейти на мобільний сайт
Гаряча лінія - 0 800 300 525
Повернутись

Проведення тендеру з послуг по розробці та впровадження плану HACCP (ХАССП) для об’єкту управління громадського харчування (WOG CAFÉ) на базі АЗК

07.04.2017

Проведення тендеру з послуг по розробці та впровадження плану HACCP (ХАССП) для об’єкту управління громадського харчування (WOG CAFÉ) на базі АЗК

1. Замовник торгів:

1.1. Найменування: Товариство з обмеженою відповідальністю «ВОГ РИТЕЙЛ».

1.2. Місцезнаходження: 43010, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Кременецька, 38.

1.3. Відповідальний за проведення торгів: Матаков Олександр Ігорович, електронна пошта: oleksandr.matakov@wog.ua 

2. Інформація про предмет тендеру:

2.1.Предметом тендеру є можливість заключення контракту на виконання робіт з розробки та впровадження плану HACCP (ХАССП) на об’єкті управління громадського харчування (WOG CAFE) на базі АЗК, з метою отримання відповідної документації для подальшої сертифікації органами міжнародного аудиту.

2.2. Кількість об’єктів :

2.1. 1-й етап. м. Київ : 5 пілотних об’єктів WOG CAFÉ різного формату.

2.2. 2-й етап. Подальший супровід імплементації створеною групою HACCP (ХАССП) на 100 об’ектах мережі WOGCAFÉ при участі консультанта (учасника тендеру) з розробки та впровадження плану HACCP (ХАССП).

3. Вимоги до кількісних характеристик об’єму робіт

3.1. Роботи, які є предметом Закупівлі, виконуються в об’ємі відповідно до додатку №1 до технічного завдання.

3.2. Виконавець має надати Замовнику поетапний календарний план виконання робіт з розробки та впровадження плану HACCP на об’єкті Замовника.

3.2. Виконавець має організовувати очне навчання персоналу об’єкта впровадження системи HACCP (ХАССП) , робочої групи HACCP, а також тих співробітників компанії, які приймають безпосередньо участь у впровадженні даної системи протягом усіх етапів впровадження. Приміщення для навчання надається Замовником.

4. Вимоги до технічних характеристик, якості та безпеки робіт

4.1. Виконані роботи з розробки та впровадження системи HACCP (ХАССП) мають відповідати вимогам :

  • ДСТУ 4161-2003 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги»

  • ДСТУ ISO 22000:2007 (ідентичний міжнародному стандарту ISO 22000:2005).

4.2. Виконавець повинен мати відповідну кваліфікацію з розробки та впровадження системи HACCP або системи менеджменту безпеки харчової продукції ( надати документ, який підтверджує кваліфікацію Виконавця).

5. Вимоги до терміну та/або обєму гарантії якості виконаних робіт

5.1 Виконавець надає гарантію на результат виконаних робіт – 24 (двадцять чотири) місяці з моменту підписання сторонами акту прийому виконаних робіт.

5.2. При виявленні недоліків результату робіт в межах дії гарантійного терміну Виконавець має усунути дані недоліки протягом 10 (десяти) робочих днів з моменту отримання відповідної претензії Замовника.

5.3 Остаточний розрахунок з Виконавцем проводиться після успішного проходження Замовником сертифікації пілотних об’єктів мережі WOG CAFÉ та отримання відповідних сертифікатів від органу міжнародного аудиту.

6. Основні вимоги від Учасників:

6.1. Загальна інформація про підприємство (історія підприємства, потужності), презентація підприємства.

6.2. Свідоцтво платника ПДВ.

6.3. Свідоцтво про державну реєстрацію.

6.4. Оригінал довідки про те, що учасник не визнаний у встановленому Законом порядку банкрутом та відносно нього не відкрита процедура ліквідації або оригінал листа з підписом керівника.

6.5. Довідка з банку про відкриті рахунки та заборгованість по кредитам.

6.6. Документи, які підтверджують кваліфікацію учасника на предмет консультаційних послуг та/або послуг з розробки та впровадження систем менеджменту безпеки харчової продукції.

6.7. Термін реалізації проекту, який повинен включати перелік етапів впровадження системи HACCP (ХАССП) та необхідну кількість днів на впровадження кожного з етапів.

6.8. Список партнерів, а саме :

6.8.1. Партнери (Замовники) , які успішно пройшли подальшу сертифікацію після розробки та впровадження системи HACCP (ХАССП) або Системи менеджменту безпеки харчової продукції з їх підтвердженням (офіціійний лист з печаткою), що розробляв та впроваджував для них систему учасник тендеру.

6.8.2. Партнери (тільки міжнародні компанії з сертифікації) , з якими працює учасник тендеру для подальшої сертифікації об’єктів мережі WOG CAFÉ ( підтвердження про співпрацю між учасником та міжнародною компанією).

6.9. Цінова пропозиція з обов’язковим зазначенням умов оплати, вартості розробки та впровадження кожного етапу та проекту в цілому. (Цінова пропозиція має включати усі представницькі витрати).

6.10. Отримання тендерної документації відбувається – безкоштовно.

6.11. Спосіб подання пропозицій – Документація: в закритому та закріпленому печаткою конверті секретарю офісу ТОВ «ВОГ РИТЕЙЛ» з вказанням відповідальної особи поміткою «НЕ ВІДКРИВАТИ. ДЛЯ УЧАСТІ В ТЕНДЕРІ по HACCP».

6.12. Кінцевий термін подання пропозицій - 24.04.2017р. до 14.00.

7. Місце проведення тендеру:

7.1. Місце - Україна, м. Київ, вул. Новоконстантинівська 18, бізнес-центр «Ріальто», 6-й поверх. 

8. Посилання на завантаження pdf-файлу

tender.pdf

Ще тендери

Всі тендери